Email: info@zwembadnu.nl

Garantie en Retourneren

Garantie

Alle producten bij zwembadnu worden geleverd met 1 jaar garantie. Als een product niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn zoekt zwembadnu zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een nieuw of vervangend product aan te bieden of in uiterste gevallen restitutie van het aankoopbedrag. Wanneer het product niet naar behoren functioneert door uw eigen toedoen heeft u geen recht op garantie. Denk je recht te hebben op garantie, neem dan contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, kun je het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Als je een product wilt retourneren kun je contact met ons opnemen via de klantenservice.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. Artikel en verpakking zijn indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat
  2. Artikel en verpakking zijn indien redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd en ongescheurd
  3. Artikel en verpakking zijn indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en ongedragen

Retourformulier

Gratis verzenden

Bij bestellingen boven de 50 euro

14 dagen bedenktijd

Voor als het product toch niet bevalt

100% Veilige betaling

Ideal / Paypal / Klarna